Чим порадувати та здивувати дорогих вам жінок на 8 березня?


Чого хочуть жінки – одвічне питання, пошук відповіді на який у чоловіків забирає від декількох років до всього життя. З наближенням Міжнародного жіночого дня це питання стає особливо актуальним, адже 8 березня дорогі вам представниці прекрасної статі вимагають особливої ​​уваги, розуміння і любові. Висловити всі ці почуття можна за допомогою подарунків, які Fama підібрав спеціально для цього випадку.

Подарунок на 8 березня

Ніхто не стане заперечувати, що діаманти – найкращі друзі дівчат та справжній vip-подарунок. Втім, жінки мають слабкість до всіх коштовностей і прикрас без винятків. 8 березня – ідеальний привід для того, щоб порадувати небайдужих вам жінок вишуканими прикрасами.

Елегантній леді найбільше пасуватимуть золоті сережки-пусети з діамантами і смарагдами від Онікс,, вибагливій модниці припадуть до душі сережки «Butterfly» від Онікс, а кольє «Gold Colour» від Онікс здивує навіть найдосвідченішу в прикрасах дівчину.

Жінки розуміються не лише на прикрасах, але й на домашньому затишку. Продемонструйте, як ви цінуєте їх виняткове вміння принести комфорт і витонченість у будь-який інтер'єр.

Чайний порцеляновий сервіз «Songes Du XVIIIeme» не залишить байдужою жодну жінку і перетворить звичайне чаювання на свято. Альтернативою цьому сервізу може стати тільки чудова ваза «Diamante Large Teadrop» від Royal Buckingham, звичайно ж, у парі з пишним букетом.

Кожна жінка хоче бути впевненою в своїй неповторності і красі. Подаруйте їй аксесуари, які полегшать їй це завдання: витончена парасолька Pasotti «Pink flamingo» і вигадлива хустка «Каприз» від Radical Chic впораються з цим на всі 100%. А розкішне дзеркало "Heart" від компанії «Бронзовий лев» ризикує стати улюбленою річчю в інтер'єрі, адже воно напевне знає, хто на світі всіх миліше.

Крім іншого, жінки – романтичні натури. Складно уявити більш вишуканий подарунок, ніж збірка прекрасної поезії геніальних творців: Сергія Єсеніна, Омара Хайяма, Анни Ахматової та Марини Цвєтаєвої. Красиві та ніжні вірші про кохання неодмінно викличуть захоплення і принесуть світлі почуття та радість.

І найголовніше – подбайте, щоб 8 березня посмішка не сходила з обличь дорогих вам жінок. Адже на те вони і прекрасна половина людства, щоб засліплювати весь світ своєю красою і щастям.

4.4