Аромати кошерної ніжності


Cire Trudon знайшов свій початок у Франції в 17 столітті, і сьогодні є найстарішим діючим свічним будинком у світі. На те є свої особливі причини. Чарівний шарм і загадковість свого часу подарувала Trudon можливість створити власну унікальну свічкову пасту, формула якої захована під кам'яною завісою таємниці в найсуворішому секреті. Натуральні компоненти рослинного походження Trudon бере за основу і донині. Формула воскової пасти не змінювалася з часів, як свічки поставляли до двору короля Франції і Наполеона, а змішуючись з ароматичними речовинами, вона утворює унікальний склад, що забезпечує тривале і рівномірне горіння свічки і неперевершене задоволення від аромату.

Як майстерно ювелір обрамляє виблискуючі камені в коштовніоправи, так і Будинок Trudon не легковажно підходить до оправи для своїх свічок. Легкість неправельне форми склянок з усією глибиною кольору знаходить свій початок у м Вінчі (Італія), де майстри вручну створюють унікальні композиції, прикрашаючи їх древнім гербом Trudon на позолоченій етикетці.

Прообразом емблеми є барельєф, що прикрашає колишню Королівську Воскову Мануфактура, що належала родині Trudon, в Антоні поблизу Парижа. Зображення вулика і бджіл увінчано чудовим девізом «Deo regique laborant» («Вони трудяться для бога і короля»). Символ вулика віддає данину бджолам, які вносили великий внесок в якість свічок Будинки Trudon протягом багатьох сторіч.

Власні парфумери Trudon створюють витончені композиції, які можуть позмагатися з найвишуканішими ароматами від найвідоміших парфумерних домів Франції.

 

Свічки Cire Trudon на Fama Unique Presents

0.0