100 років натхненної творчості


На протязі останнього століття, назва німецької компанії Montblanc стала синонімом найвищих стандартів якості, майстерності та творчості.

Бренд Montblanc відомий у всьому світі перш за все як виробник ексклюзивного письмового приладдя, годинників, ювелірних виробів та виробів зі шкіри. Заснована видавцем Клаусом Воссом, банкіром Альфредом Неємією та інженером Августом Еберштайном у 1906 році, компанія розпочала свою діяльність під назвою Simplo Filler Pen в якості виробника ручок, які користувалися неабияким попитом серед жителів Гамбурга та околиць. Їх перша модель, що називалася Rouge et Noir (червоне і чорне) побачила світ у 1909 році, а вже у 1910 році була виготовлена ручка, яка мала пізніше дати компанії нову назву - Montblanc. Сьогодні бренд Montblanc окрім ручок, випускає годинники, ювелірні прикраси, парфумерію, вироби зі шкіри та окуляри.

Компанія була придбана в 1977 році елітною британською компанією Dunhill, після чого дешевші ручки були зняті з виробництва, і Montblanc була переорієнтована на виробництво широкого спектру предметів розкоші.

У 1994 році обмежена ювелірна серія авторучок Montblanc Meisterstuck Solitaire Royal була занесена до «Книги рекордів Гіннеса» як найдорожчий у світі пишучий інструмент. Корпус ручки, виготовлений із 18К золота, прикрашали 4810 діамантів особливої огранки, розміщених вручну так близько один до одного, що в цілому вони формували ідеально гладку поверхню.

Сьогодні Montblanc є частиною групи Richemont, до складу якої входять такі люксові бренди як Cartier, Piaget, Chloé, Lancel та інші. Вірність традиціям, творче натхнення та безкомпромісно високі вимоги до відбору матеріалів, дизайнерського та виробничого процесів, дозволяють створювати по-справжньому ідеальні вироби.

Аксесуари Montblanc на Fama - Unique Presents

4.9