Новий магазин Fama в центрі Києва


Подарок: шоурумПопри агресію північного сусіда, інтернет-магазину Fama, як і нашій країні, вдалося втриматися на плаву. І ми змогли не просто зберегти попередній високий рівень, а досягти нових цілей, що ставили собі ще до війни. Одним із таких завдань, до вирішення якого ми так прагнули, було відкриття розкішного і при цьому затишного шоуруму у центрі Києва. На щастя, на цьому шляху ми змогли подолати безліч перешкод і дійти до переможного фінішу.

За більш ніж 12 років роботи, у нас накопичилося безліч потенційних подарунків та люксових речей, які хочеться не просто виставляти на нашому сайті, а показати вам наживо. Одного шоуруму стало мало для цього, і ми вирішили відкрити ще один, на вулиці Саксаганського 9. Він навіть ще більш просторий і наповнений скарбами з усього світу від найпреміальніших брендів, порівняно з попереднім нашим магазином. Звичайно, новий шоурум постійно поповнюватиметься новими чудовими товарами, але улюблені бестселери наших клієнтів ви можете побачити на полицях вже зараз.

Найкращі подарунки в новому шоурумі Fama

Варто перерахувати хоча б малу частину багатств, які ви можете побачити в новому шоурумі Fama. Окремий великий стенд у нас займають книги на будь-який смак. Раритетні та сучасні, з ілюстраціями та малюнками, написані різними мовами та барвисто оформлені – не бібліотека, а справжній книжковий квітник. Продовжують інтелектуальну лінію шахи авторської роботи від різних брендів. Від їхнього шикарного дизайну теж може зарябити в очах, але ви точно зможете вибрати серед цієї пишності чудовий подарунок для вашого іменинника.

Подарок: шоурумНаступна група потенційних презентів зможе допомогти вам підібрати ексклюзивний подарунок з урахуванням індивідуальних якостей винуватця урочистості. Йдеться про скульптури та статуетки. Їх настільки багато, і вони настільки різні, що до них ідеально підходить вираз "На всі випадки життя". Яка б професія чи хобі не були б у людини, якій ви хочете зробити подарунок, ви точно знайдете відповідну статуетку. Продовжуючи тему краси, згадаємо також наявність у нашому магазині розкішного кришталевого та олов'яного посуду, як старовинного, так і сучасного.

Також до вашої уваги різні браслети, хустки, намисто та інші стильні аксесуари. А крім них ще є не менш чудові парасольки, тростини та ложки для взуття. Різноманітність усіх цих речей вражає, тут треба самому це бачити. Їхні творці – умільці елітних компаній зі всього світу.

А завершимо наш мініогляд атмосферними подарунками. Ми, звичайно, маємо на увазі вінілові програвачі та винні аксесуари. Перші з легкістю додадуть настрою у вашому будинку, головне – підібрати відповідну платівку. Тим більше, що їх ви теж зможете знайти у нас. А різні аксесуари для вина допоможуть вам збагатити ваш досвід вживання вина. Крім цього і програвачі, і винні аксесуари - це не тільки практичний подарунок, але і стильна прикраса для будь-якого інтер'єру.

Як магазин, який спеціалізується на дорогих подарунках, ми розуміємо, що покупка будь-якої речі не перетворює її на презент. Для цього ви можете тут же у шоурумі його запакувати та додати до нього вітальну листівку. Також у нас ви можете прикрасити свій подарунок букетом гарних квітів. Окремо ми ще відзначимо наш чудовий інтер'єр, який не тільки підкреслює красу речей, які чекають на вас у магазині, але й покаже вам, як вони будуть виглядати у вашому будинку.

Новий шоурум Fama вже працює за адресою Саксаганського 9. Так що плануйте час, в який вам буде зручно нас відвідати, щоб обрати подарунок мрії дорогій вам людині. І ви можете бути впевнені на сто відсотків, що у нас ви знайдете саме те, що шукали, а може навіть натрапите на щось таке, що буде понад ваші очікування!

Подарок: шоурум Подарок: шоурумПодарок: шоурум Подарок: шоурум Подарок: шоурумПодарок: шоурум