Ключниця – історія появи сучасного аксесуара


Ключниця – досить недавній винахід, на відміну від ключів, які існували ще в Стародавньому Єгипті, нехай і в істотно спрощеному вигляді. Перші аксесуари для ключів з'явилися лише у ХIX столітті в Америці. Спершу ключі стали зберігати у спеціальному відділі у гаманці, а трохи пізніше стали виготовлятися окремі аксесуари для ключів.

Матеріалом для ключниці, як правило, служила натуральна шкіра, яка і зараз вважається найкращим матеріалом для цього аксесуара. Пояснюється це тим, що вироби зі шкіри добре тримають форму і досить міцні.

Ключниця вже давно перестала бути лише функціональною річчю, будучи ще й стильним аксесуаром. Вона доповнює образ і додає солідності. Ми підібрали кілька моделей, які підкреслять стиль і стануть яскравою родзинкою в образі.

Хочемо зазначити, що є кілька основних видів ключниць. Класична модель має внутрішні карабіни для ключів і закривається на блискавку або кнопки. Ключниця-футляр виконана у вигляді чохла, який закривається на блискавку, і має кільце для розміщення ключів.

Також до них пір користується популярність ключниця-гаманець, яка, окрім відділення для зберігання ключів, має ще кишеньку для монет або банківських карт.

Гарний зразок цієї моделі – червона лакована шкіряна ключниця від Davidoff. Виріб, виконаний вручну, має внутрішнє оздоблення з жаккарда і прострочений рівними стібками. Така річ стане помітним атрибутом вашого стилю, який неодмінно приверне до себе увагу.

Чоловікові більше підійде стримана шкіряна ключниця від Davidoff. Вона виконана з якісної телячої шкіри і обшита всередині жаккардом.

Завдяки такому аксесуару зв'язка ключів не буде дзвеніти в сумці та дряпати інші предмети.

Ключниці на подарунок

Ще один різновид ключниць – настінний аксесуар. Ключниця «Мир цьому дому» прикрашена з лицьового боку православним образом Ангела Хранителя, виконаним з міді та ювелірного срібла.

Корпус виконаний з деревини твердої породи і прикрашений різьбленням. Така ключниця стане оберегом будинку.

На цьому вибір ключниць у нашому магазині не обмежується. Якщо хочете побачити ще моделі цього аксесуара, переходьте до нас у каталог.