Ваш собственный пункт радиационного контроля


Інтелектуальний детектор гамма-випромінювання Gamma Sapiens

Швидкий старт

Програму GS Ecotest до смартфона/планшета на ОС Android можна завантажити з ресурсу Google Play.

Налаштування перед першим приєднанням

1) Перед першим приєднанням інтелектуального детектора Gamma Sapiens до смартфона/планшета потрібно в Bluetooth налаштуваннях смартфона/планшета встановити "Ім’я пристрою" CHECKPOINTx, де х – довільні цифра або буква.

2) При першому приєднанні на можливий запит Bluetooth-з'єднання "Введіть PIN-код..." слід ввести: 0000.

Перед кожним приєднанням необхідно звільняти Bluetooth-інтерфейс смартфона/планшета від інших з'єднань.

Початок роботи

1) Запустіть програму "GS Ecotest" на смартфоні/планшеті.

2) Відкрийте Меню додаткових функцій і задайте команду "Приєднати прилад по Bluetooth". На екрані з’явиться діалогове вікно "Запит дозволу на пошук Bluetooth". Натисніть кнопку "Так" у відповідь на цей запит та ввімкніть прилад «Gamma Sapiens». Для цього необхідно натиснути і утримувати на корпусі приладу кнопку, поки світлодіодний індикатор на ньому не почне часто мигати.

3) При встановленні Bluetooth-з'єднання з детектором, на екрані смартфона/планшета з'являється діалогове вікно з заголовком "Прилад запитує дозвіл на з’єднання", в якому вказано тип приладу, який намагається встановити зв'язок, і його серійний номер. Натисніть кнопку "Так" для встановлення зв'язку.

4) Індикатор на "Gamma Sapiens" зменшить частоту мигання, на екрані програми "GS Ecotest" з’явиться дозиметрична інформація.

Gamma Sapiens розпочав свою роботу. Вітаємо!

Завершення роботи

Для завершення роботи Gamma Sapiens потрібно обрати пункт Меню "Від'єднати прилад по Bluetooth". Після цього передача даних припиниться і Gamma Sapiens автоматично вимкнеться. Тепер Ви можете завершити роботу програми "GS Ecotest".

Догляд за дозиметром

Не допускайте сильного забруднення приладу. Чистіть м’якою, сухою тканиною. Під час дощу користуйтесь спеціальним чохлом.

Вам може бути відмовлено в гарантійному обслуговуванні при наявності:

- механічних пошкоджень;

- слідів розбирання;

- пошкоджень на гарантійних наклейках;

- слідів потрапляння вологи.

4.4