Підсиль свій стиль: вінтажні елементи декору від Crosley


Коли компанія Crosley випустила свій перший програвач вінілових дисків у 1992 році, це здавалося божевіллям. Музичні диски якраз перебували на піку популярності, але, в той же час, для цінителів музики різниця в якості запису на диску і на платівці була очевидна. Crosley потрапили прямо в ціль і через 25 років стали одним із найбільших виробників і законодавців мод у галузі вінілу.

Програвачі від Crosley – це можливість доторкнутися до загадкового світу неповторного вінілового звуку. Натхненням для компанії служить ХХ століття. За словами компанії, їх місія – прищепити любов до аналогового звуку «цифровому поколінню». Їх слоган звучить як «Підсиль свій стиль», адже всі ми прагнемо до самовираження і музика – ще один спосіб проявити себе.

Вінілові програвачі на подарунок

Програвач Cruiser виконаний з дерева і шкіри. Він складається у стильну валізу рожевого кольору. Ця модель дуже практична і мобільна. Cruiser – ідеальне рішення для пікніків і вечірок на відкритому повітрі: унікальний ретро-дизайн створить атмосферу гармонії і затишку, а простота у використанні дозволить швидко і легко підключити до програвача будь-який пристрій.

Програвач Mahogany – аксесуар для справжніх цінителів якісного звуку. Ця модель поєднує в собі відмінні звукові характеристики та високу якість матеріалів. Програвач оснащений синхронним двигуном з низькою вібрацією і амортизаційними ніжками для плавного відтворення будь-яких мелодій. Це найкращий подарунок для меломана.

Портативна музична колонка від Crosley дозволяє насолоджуватися улюбленою музикою де завгодно.

Модель виконана зі шкіри та дерева і має форму вантажної валізи, зручної для транспортування.Колонка сумісна практично з усіма сучасними пристроями і підтримує як дротове, так і бездротове підключення. Дивовижний дизайн і висока якість не залишать байдужим нікого. Завдяки стриманій колірній гаммі колонка стане ефектною прикрасою кімнати у будь-якому стилі: як в сучасному, так і в класичному.

Настільний ретро-телефон від Crosley яскраво передає дух епохи 1930-х років, дозволяючи подумки перенестися в минулі часи і відчути себе справжнім аристократом. Сувенір має декоративну панель, що крутиться, і оснащений сучасними кнопками для більш зручного набору. Цей оригінальний телефон, який, до того ж, виконує свою головну функцію і забезпечує високу якість зв'язку, подарує яскраві емоції і спогади.

Предмети інтер'єру від Crosley стануть чудовим подарунком, який приємно здивує і порадує будь-якого іменинника. Інші цікаві речі від Crosley шукайте ТУТ!