Оригінальність vs практичність: які подарунки обирають українці


Вибір подарунка часто ставить нас перед складним вибором: подарувати щось корисне, що можна з легкістю застосувати в побуті, або ж щось незвичайне, річ, яка створить атмосферу свята і підніме настрій.

Останні кілька років чаша терезів у українців все частіше схиляється в бік практичних подарунків. Це пов'язано з непростою економічною ситуацією в країні. Найбільшою популярністю користуються побутова техніка, смартфони, косметика і парфумерія. Але такий підхід має і іншу сторону медалі. Рішення на користь практичного подарунка, наприклад, кухонного комбайна або пухової ковдри, безумовно, заощадить гроші обдаровуваному (якщо цей предмет йому дійсно необхідний). Однак такі подарунки через свій прикладний характер часто не створюють святкового настрою і залишають неприємний осад. А це теж важливо. Тому суто практичні подарунки не є оптимальним рішенням.

Якщо у людини, якій Ви підбираєте подарунок, вже є все необхідне, зверніть увагу на щось оригінальне. Підберіть незабутній подарунок, який підходить саме цій людині. Хорошим вибором стануть прикраси та аксесуари, що створюють затишок в оселі (картини, статуетки, шкатулки).

Особливо цінними будуть ексклюзивні, раритетні предмети, що не мають аналогів і виготовлені з дорогих матеріалів. Такі предмети здатні задати тон всьому інтер'єру або образу, наповнити його гармонією та смаком.

Якщо ж Ви вагаєтеся між оригінальністю і практичністю, зупиніться на золотій середині. Хто сказав, що оригінальний подарунок не може бути корисним? Чудовим доказом протилежного є яскраві і незвичайні парасолі від Pasotti, витончені аксесуари для дому від L'OBJET, ексклюзивні та інноваційні запонки від Encelade або елітний посуд від Royal Buckingham.

 

 

Якщо Ви ще сумніваєтеся, зазирніть у каталог Fama. У нас Ви знайдете найкращий вибір подарунків на будь-який смак.