На будь-який смак: зустрічайте серію новинок в шоу-румі Fama


Наш шоу-рум не стоїть на місці і постійно оновлює свій асортимент. Цього разу до нас в бутик прибув цілий ряд різноманітних новинок.

Серед них ‒ кілька книг, здатних зацікавити навіть найвибагливіших. Адже книга, безперечно, найкращий подарунок. Якщо Ви ще сумніваєтеся ‒ погляньте на унікальне факсимільне видання стародруку «Історія Біблії, Старого і Нового Завіту». Ця Біблія в ілюстраціях складається зі ста гравюр-мідьоритів, які зображують біблійні сюжети. Книга стане відмінною прикрасою домашньої бібліотеки і буде доречною та небанальною в якості подарунка навіть людині, у якої вже є все.

 

 

 

 

 

 

Ще одна книга, яка також повинна бути в будинку кожного українця, ‒ це «Кобзар». Ексклюзивне подарункове видання включає в себе всю поетичну спадщину великого Тараса Шевченка.

 

Для справжніх чоловіків (і тих, хто вибирає для них подарунки) у нас з'явилися оригінальні трості. Цей аксесуар ручної роботи з рукояткою у вигляді голови кобри виконаний з граба, прикрашений детальним різьбленням та інкрустований бурштином і бронзовими кільцями. Чудова робота та високоякісні матеріали перетворюють цю трость в аксесуар класу люкс.

Справжні любителі вина обов'язково оцінять цікавий декантер від Wine Enthusiast, який з'явився в нашому шоу-румі. Унікальна конструкція цього виробу дозволяє поліпшити якості дорогого напою, максимізуючи аромат і смак.

Ще один необхідний аксесуар для цінителів хороший вин ‒ це дизайнерський штопор від Wine Enthusiast. Відтепер Ви зможете забути про складнощі з відкорковуванням нової пляшки: електронний штопор максимально спрощує цей процес, дозволяючи Вам сповна насолоджуватися смаком напою.

У цю дощову та мінливу осінню погоду парасолька стає найважливішим аксесуаром. Для любителів класики в нашому шоу-румі з'явилися дві стильні моделі: «Classic» і «Black one» від Pasotti. Ці парасольки є втіленням ділового стилю і вдало доповнять як строгий, так і повсякденний одяг.