Як вибрати креативний подарунок керівнику?


Приводів, щоб зробити подарунок начальнику, чимало: день народження, професійне свято, день заснування компанії та безліч інших. Вибір подарунка для людини, яка обіймає керівну посаду, завжди дуже відповідальний. Адже хочеться максимально вгадати з уподобаннями, зробити начальнику приємно і не образити його безглуздим жестом.

Важливо розуміти, що ціна на хороший подарунок шефу не може бути низькою. Презент повинен відповідати високому статусу і посаді винуватця торжества, а відповідно ‒ бути дорогим. Якщо бюджет не дозволяє купити такий подарунок самостійно, об'єднайтесь із колегами і подаруйте щось цінне від усього колективу.

Подарунок керівнику

Не варто дарувати банальні речі: швидше за все, у вашого керівника вже є кілька дорогих ручок і краваток. Увімкніть фантазію та виберіть більш оригінальний подарунок. Нічого не спадає на думку? Тоді вам стане в нагоді наша добірка.

Перший крок при виборі подарунка ‒ визначити, до якої категорії буде відноситися презент. Це буде подарунок для роботи чи для відпочинку? Перший варіант підійде для серйозних і зациклених на роботі керівників, другий ‒ для начальників, чиї інтереси не обмежуються лише улюбленою справою. Також краще заздалегідь визначитися із вартістю подарунка, адже тільки вам вирішувати, наскільки він буде дорогим. Обов'язково візьміть до уваги нагоду, з якої ви плануєте зробити креативний подарунок керівнику: якщо мова йде про ювілей, то подарунок повинен бути відповідним. Врахуйте також характер начальника: якщо він консервативний, будь-який натяк на гумор буде зайвим. У такому випадку краще обмежитися бізнес-аксесуарами. Якщо ж ваш керівник доволі демократичний, у виборі подарунка можна проявити більшу оригінальність і навіть частку гумору.

Діловий подарунок чоловікові

Вибираючи подарунок шефу в діловому стилі, згадайте, чого не вистачає кабінету керівника, адже ви напевне неодноразово там бували. Можливо, на столі немає лампи? Або ж не вистачає візитниці, яку ви бачили в інших керівників? Всі ці деталі дуже важливі, якщо ви хочете обрати дійсно оригінальний подарунок, який стане корисним на сто відсотків. В якості прикраси для робочого приміщення на подарунок начальнику можна підібрати старовинну настінну карту або кавовий столик, який вдало впишеться в інтер'єр кабінету.

Зверніть увагу на аксесуари, якими користується бос. Відмінним подарунком можуть стати класичні запонки з дорогоцінних металів або незвичайна тростина, якщо це відповідає стилю вашого начальника. Також оригінальний подарунок ‒ бізнес-книга в гарному оформленні. Обирайте видання про великих лідерів і легендарних бізнесменів: цим ви ненав'язливо зробите керівнику комплімент і піднесете порцію мотивації.

Відмінним вибором для подарунка стане діловий портфель. Вибирайте якісні вироби з натуральної шкіри. Вартість такого подарунка для керівників чимала, але в такому випадку аксесуар дійсно буде використовуватися щодня і зможе прослужити довго.

Подарунок чоловікові «для душі»

Креативний подарунок керівнику не обов'язково повинен бути пов'язаний з роботою. Спробуйте підібрати щось, що відповідатиме його хобі, допоможе розслабитися від суєти та переключитися. Це може бути річ, яку він зможе тримати в робочому кабінеті, наприклад, набір шахів ручної роботи або ж ексклюзивний міні-бар незвичної форми. Або ж оберіть елемент декору для дому, який підкреслить вишуканий смак людини, наприклад, вінтажний музичний програвач або стильний камінний набір.

Чудово, якщо ви знаєте захоплення людини, якій підшукуєте подарунок. Можливо, ваш керівник колекціонує монети або цікавиться полюванням? Порадуйте його аксесуаром для улюбленого заняття, наприклад, книгою про хобі або унікальним мисливським набором.

Такий предмет точно принесе позитивні емоції, продемонструє вашу уважність і стане дорогим його серцю.

Замовити подарунок начальнику можна прямо у нас на сайті. Якщо ж ви віддаєте перевагу купівлі офлайн, запрошуємо вас вибрати подарунок в Києві в нашому шоурумі.