Фіолетовий ‒ головний колір 2018 року


Інститут кольору Pantone щорічно визначає колір, який стане трендом наступного року. Перш ніж оголосити будь-який колір фаворитом сезону, експерти Pantone ретельно збирають і аналізують настрої в суспільстві, бажання споживачів та зміни в їх колірних перевагах. На основі цих даних вони роблять висновки про те, які кольори будуть у моді в найближчому майбутньому.

У 2018 році головним кольором був названий ультрафіолет. За словами експертів, ультрафіолет ‒ це суміш спокійного синього і бурхливого червоного, що ідеально характеризує події, які відбуваються в світі.

Цей колір пов'язаний з оригінальністю, винахідливістю та уявою. Ми підібрали для вас ряд подарунків у найбільш модному кольорі цього року.

Подарунки фіолетового кольору

Запонки «Silver Palladium» чудової роботи французьких ювелірів будинку S. T. Dupont порадують навіть найвибагливіших модників.

В основу цього аксесуара ліг камінь Swarovski, прикрашений корпусом з надміцної ювелірної латуні і паладієвою обробкою.

Iphone 7/7 + в ексклюзивному корпусі «Oblige Purple Python» від Noblesse Swiss ‒ це приклад королівського стилю. Задня панель телефону обтягнута натуральною шкірою пітона, пофарбованою в яскраво-фіолетовий колір.

Корпус прикрашає логотип Noblesse ‒ геральдична лілія, виконана зі срібла та синьої емалі. Яскравий і в той же час строгий дизайн аксесуара привертає до себе увагу і здатний вразити навіть найбільш вимогливу ділову леді.

Ручка-ролер «Micra» від Montegrappa виконана у перламутровій смолі та доповнена срібними деталями.

Ніжний колір і мініатюрний формат ‒ запорука того, що ручка стане улюбленим аксесуаром дорогої вам жінки.

Велика ваза для квітів «Barocco» від італійської марки Euroluce Lampadari виконана в класичному стилі. Вона є прикладом розкоші та елегантності, емблемою багатства та високого мистецтва. Цей гармонійний і функціональний предмет інтер'єру прекрасно впишеться у будь-який дизайн, внісши атмосферу затишку.

Яскрава фіолетова гама з квітковими мотивами хустки Capri від Radical Chic привнесе справжню весну у ваш настрій. Ніжний шовк і більш щільний твіл забезпечують невагомість і легку драпіровку матеріалу.

Цікава задумка авторів та тонка робота втілилися у стильному кулоні «Spike» від Онікс. Характерною особливістю підвіски є поєднання каменів двох кольорів ‒ фіолетового та прозорого. Така комбінація надає прикрасі надзвичайну красу.

Фіолетовий вважається одним з найбільш загадкових і таємничих кольорів. Часто маги з казок і легенд одягнені в одяг саме цього кольору.

Тому, якщо ви хочете привнести в повсякденність трохи чарів, подарунок фіолетового кольору ‒ відмінний вибір.