Fama – Unique Presents розпочав співпрацю з українським брендом Moray


Аксесуари Moray виготовляються висококваліфікованими фахівцями, безумовно закоханими у свою справу. У своїх роботах вони сміливо комбінують срібло, золото, дорогоцінні камені, дерево і рідкісні матеріали. Саме завдяки творчим ідеям дизайнерів і ювелірній роботі майстрів і виходить ексклюзивний продукт неперевершеної якості. В оформленні шедеврів Moray використовуються корони, ліпні візерунки та геральдичні символи, які передають історичний антураж і підкреслюють елітарність свого власника.

Дизайнерські ювелірні бритви Moray здатні привнести родзинку в щоденний ритуал. Класична модель «Gothic» виконана в готичному стилі зі стерлінгового срібла 925 проби. Завдяки спеціальній обробці аксесуар отримав вінтажний шарм.

 

Бритва «Gothic patrician» також виготовлена ​​зі стерлінгового срібла 925 проби з позолотою 24-каратного золота, а ручка аксесуара виконана з суміші різних елементів. Це оригінальний і в той же час практичний подарунок для особливого чоловіка.

Незвичайні дизайнерські запонки від Moray прекрасно доповнять діловий образ, надавши йому витонченості та елегантності.

Цей аксесуар підкреслить смак і прагнення до індивідуальності. Запонки «Gothic classic» виготовлені зі стерлінгового срібла 925 проби і покриті родієм для вишуканого блиску. Завершальним акордом цього виробу є чорний онікс в огранці кабошон.

 

 

 

 

 

 

Запонки «Gothic gold premium» виконані з використанням найкращих і найміцніших матеріалів, зокрема, жовтого і білого золота 585 проби, які утворюють мальтійський хрест. Червоний чеський гранат в огранці кабошон виступає композиційним центром цього виробу. Неповторності цьому шедевру додає неймовірна деталізованість аксесуара.

 

 

 

 

 

 

Особливість бренду Moray у тому, що його майстри з легкістю перетворюють предмети повсякденного користування у вишукані ювелірні вироби, які здатні підкреслити високий статус і принести естетичну насолоду своєму власникові. Вироби бренду стануть самобутнім і розкішним подарунком, який припаде до смаку неординарній особистості і любителю середньовічної культури.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

З іншими товарами Moray можна ознайомитися в каталозі на Fama – Unique Presents.