М'які Іграшки на Подарунок: для Дитини або Улюбленої Дівчини


М'які Іграшки на Подарунок: для Дитини або Улюбленої Дівчини

Декоративна голова "Акула Jack" із плюшу Іграшки для дітей люди вигадали, напевно, ще тоді, коли вони тільки починали усвідомлювати себе людиною розумною. Принаймні рештки іграшок знаходили на місцях розкопок того, що залишалося від різних давніх цивілізацій. Наприклад, до нас дійшли візки, свистки та мавпи, які мешканці Хараппської цивілізації робили своїм дітям. Ця держава існувала вже 5 тисячоліть тому, так що самі можете оцінити, наскільки давньою є історія іграшок. Ними розважалися діти й інших стародавніх цивілізацій на кшталт Єгипту чи античних держав. У Греції, до речі, була цікава традиція, коли підлітки жертвували свої улюблені ляльки та солдатиків вищим силам. Це символізувало вступ у доросле життя.

Розвиток індустрії іграшок повністю відповідав технологічному рівню своєї епохи. Якщо в доцивілізаційний час їх технічно взагалі не створювали, натомість ними служили палиці та каміння, то потім із цих же матеріалів з додаванням глини та іншої підручної сировини стали виробляти перші рукотворні іграшки. Вже в стародавньому Єгипті місцеві дівчата бавилися ляльками, які могли ворушити ногами та руками, і яким можна було міняти перуки.

ЗАвторська іграшка ручної роботи "Кіт" іншого боку Середземного моря, у Стародавній Греції, місцеві розумники придумали принцип, за яким працює знаменитий йо-йо, щоб їхні діти могли у нього грати. До речі, він був серед тих іграшок, які вчорашня давньогрецька дитина приносила в жертву як символ прощання з дитинством. Згодом стали з'являтися іграшки з металу, пластмаси, ляльки навчилися говорити, працювати на батарейках, взагалі використовувати технологічні досягнення даного часу.

Перейдемо до м'яких іграшок, великих і маленьких. Хоча їхні прообрази з'являлися задовго до цього, історія плюшевих друзів дітей здебільшого почалася на початку XX століття. Саме до цього часу з'явилося і стало поширене їхнє фабричне виробництво. Однією з перших масових м'яких іграшок був ведмедик, знаменитий Тедді, названий на честь американського президента Теодора Рузвельта. Він має великий попит і зараз.

Також дуже швидко жаданими стали плюшеві копії найпопулярніших дитячих персонажів. Першим перейшов із книжкової у м'яку форму Пітер Кролик, придуманий англійською письменницею Беатріс Поттер, а за ним тим самим шляхом пішли й інші герої дитячих казок. Зараз ця сфера настільки розвинена, що м'які іграшки є на будь-який смак, аж до, наприклад, плюшевих персонажів із популярної комп'ютерної гри Among Us.

М'які іграшки на подарунок дитині

Накидка "Єдиноріг" з плюшу Насамперед, звичайно, м'які іграшки, у вигляді всяких там котів та собак, зазвичай дарують дітям. Плюшеві друзі дарують своїм маленьким господарям відчуття затишку, безпеки та комфорту. Є дослідження, які показують, що обіймашки з улюбленою іграшкою зменшують тривожність дитини, допомагають упоратися зі страхом перед темрявою та низькою самооцінкою. Таким чином, улюблена м'яка іграшка восьминога може бути для дитини не просто бездушним виробом, а справжнім другом, який дає терапевтичний ефект. Також вона здатна послужити для зміцнення відносин між батьками та дитиною. Наприклад, мама з татом можуть знати, що їхній син чи дочка любить грати в Майнкрафт, і тому подарувати йому чи їй м'яку іграшку персонажа з цієї гри, щоб привести в невимовне захоплення.

М'які іграшки на подарунок коханій дівчині

Авторська іграшка ручної роботи "Білий ведмідь"Хоча в попередньому абзаці ми перерахували переваги від наявності плюшевого друга поряд і згадали те, що він навіть може надати певну психологічну допомогу дитині, все те саме стосується і дорослих людей. Попри те, що найчастіше м'які іграшки дарують дівчатам, це навіть перетворилося на якусь класику разом із квітами та цукерками, багато хлопців теж не відмовляться від плюшевої акули. Але все-таки жіноча стать відчуває більший потяг до такого роду речей. Це дає і почуття комфорту, і приємну ностальгію з дитинства і відчуття м'якості, і ще багато чого. За даними опитувань, проведених у Великій Британії, третина дорослих продовжують спати з улюбленою м'якою іграшкою тигра або ведмежа, з яких половина роблять це з улюбленцями, збереженими з дитинства.

Де купити м'яку іграшку на подарунок?

Декоративна голова "Динозавр Адам" із плюшу Кому б ви не зібралися робити плюшевий сюрприз, дуже важливо, щоб він не просто порадував свого майбутнього власника, а й не зашкодив його здоров'ю. Для цього потрібно купувати м'яку іграшку, яка виготовлена ​​з якісних матеріалів. Саме такі плюшеві презенти ви зможете придбати в онлайн-магазині подарунків преміумкласу Fama. До ваших послуг не тільки приємні на дотик пухнасті друзі, а й їхній широкий асортимент, і мова не тільки про багатий вибір м'яких іграшок, від єдинорога до милого котика. У нашому інтернет-магазині ви знайдете плюшеві накидки у вигляді різних тварин, а також голови, які можна одягати на себе і пухнасті рюкзачки, наприклад, у вигляді панди.

Іграшками розважали себе ще діти первісних людей. З того часу вони невпинно розвивалися, і зрештою на початку XX століття розвинувся масмаркет плюшевих істот. Всі ці м'які іграшки у вигляді нескінченного ряду різноманітних персонажів, насамперед тварин на зразок лисиці або черепахи, швидко завоювали любов дітей. Інтернет-магазину Fama є запропонувати цій прискіпливій публіці, і ви легко знайдете відповідний подарунок маленькому імениннику.


Пишу статті для блогу, сценарії для оглядів відео роликів. Допомагаю користувачам у виборі хорошого подарунка. Проводжу інтерв'ю з дизайнерами, виробниками креативних подарунків і сувенірів на fama.ua

4.2